Dé autoriteit van snel & betaalbare huisvesting

Platform modulair huisvestingsconcept
De overname van Guwa Homes sluit naadloos aan op de KOERS strategie om, samen met haar partners, met innovatieve oplossingen te komen tot betere gebouwen. Een strategie die al eerder werd ingezet met de oprichting van MURADO, een eigen modulair huisvestingsconcept.

“MURADO is een platform voor modulaire bouwactiviteiten, zoals containerbouw, staalframebouw en CLT. Niet alleen van onszelf, maar ook van andere aannemers die zich bij MURADO kunnen aansluiten."

Harold Koers CEO KOERS

Wij geloven in co-creatie. Samen sta je sterker en kun je een steviger statement maken richting de huisvestingsmarkt. Daarmee richten we ons in de eerste plaats op commerciële partijen zoals woningcorporaties, beleggers, ontwikkelaars en zorginstellingen.”

Arjan van de Watering, die bij MURADO verantwoordelijk wordt voor innovatieve woon- en bouwconcepten, legt uit wat de plannen zijn met MURADO: “”Wij zijn er mee bezig om vanuit product-, project- en conceptontwikkeling voor elke locatie een huisvestingsoplossing op maat te bieden: creatief, snel en kwalitatief.

Lees Volledige persbericht op koers.com op de site van KOERS.