Dé autoriteit van snel & betaalbare huisvesting

MURADO maakt het verschil voor kwetsbare woningzoekende (senioren, starters, studenten, spoedzoekers en statushouders) met een hoge urgentie. Wij zijn van mening dat ‘thuis’ de belangrijkste plek is in ons leven en dat ieder mens recht heeft op een (t)huis.

Duurzaam bouwen

Om een echt thuis te realiseren voor deze mensen leggen wij proactief contact met woningcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars en beleggers. Gezamenlijk kijken we uitgebreid naar de behoefte(n) van modulaire woningbouwvraagstukken, ontwikkelen we het best passende concept en gaan we vervolgens over tot realisatie. Onze woningbouwprojecten zijn altijd duurzaam. En worden snel, hoogwaardig en betaalbaar ontwikkelt.

''Bij MURADO willen we je graag laten zien hoe je in deze tijd zorgt voor snelle & betaalbare huisvesting, die hoogwaardig en kwalitatief gebouwd wordt voor het laag- en midden segment''

A. van de Watering

Oog voor de omgeving

Onze woningen voldoen altijd aan de wensen en behoeften van de (toekomstige) bewoners en hebben een eigen uitstraling en identiteit. Geen catalogus woningen dus. Voor de indeling en afwerking staan we in nauw contact met de eindgebruikers. Daarnaast hebben we oog voor de omgeving. Wij benaderen elk project op basis van vier aspecten:

  • Energietransitie: wij kijken naar energieconcepting, wat zijn de mogelijkheden en wat wordt er gevraagd?
  • Circulair ontwikkelen: wij zorgen voor biosbased of hergebruikte materialen.
  • Klimaatadaptie: wij focussen niet alleen op het gebouw zelf, maar ook op het klimaat en de groenvoorziening.
  • Duurzame mobiliteit: wij kijken als mobiliteitsontwikkelaar mee naar de casus en adviseren en voeren uit waar mogelijk.
  • Onder de naam MURADO bieden we tal van oplossingen. Van casco tot volledig afgewerkt opgeleverd. Eventueel met inbegrip van het compleet faciliteren van nutsvoorzieningen en passende oplossingen voor de financiering.

Ook samen bouwen?

MURADO treedt op als solution provider en faciliterende partij in het samenstellen en leveren van compleet uitgewerkte modulaire woningbouwvraagstukken. Doordat MURADO alle specialismen bij elkaar brengt, blijft alles in één hand. Als opdrachtgever heb je dus altijd overzicht en korte communicatielijnen. Wij hechten aan langdurige relaties en denken graag mee over de langetermijnvisie.

Wil je een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact op met ons.