Wij organiseren en realiseren tijdelijke huisvesting

Een systeem dat meegroeit volgens MURADO

MURADO ontwikkelt een 'thuis'

Ontwikkelt voor de geïnspireerde, de visionairs en de normale mens. MURADO creëert uniek betaalbare, mobiele en kwalitatieve oplossingen uit kruislings verlijmde éénlaags houtplaten. Bij MURADO geloven we dat een houtbouw product de eerste stap is op weg naar de oprichting van een gelukkig thuis. Door onze toewijding om een milieuvriendelijk alternatief voor huisvesting te bieden en onze passie om u in staat te stellen volledig tot uitdrukking te komen, blijven we ons inzetten om onze visie te bereiken om marktleiders te worden voor diegenen die een ruimte met weinig impact zoeken waarbinnen ze een huis kunnen ontwerpen en creëren.

De kern van circulair bouwen is materialen en producten blijvend gebruiken. Samen bouwen aan een toekomst en gezamenlijk doelen bereiken. Innovatieve manieren om sneller, duurzamer en kwalitatiever woningen te bouwen.

Flexgoed in plaats van vastgoed

Wij geloven dat massieve houtbouw de oplossing is voor kwalitatieve, energie besparende,- circulaire en vooral betaalbare gebouwen van de toekomst. Zo wil MURADO bijdragen aan de standaardisatie van houtbouw als circulaire bouwmethode van de toekomst, om daarmee de CO2-uitstoot terug te dringen.

Huisvestingvraagstukken aanpasbaar aan de levensdynamiek van starters, gezinnen en ouderen in hun verschillende levensfasen en behoeften. Termen als statisch en permanent worden hedendaags niet meer gebruikt. Bij MURADO kiezen we voor flexgoed, waar gebruik belangrijker is dan bezit. Een modulair en circulair huisvestingsconcept met ruimte voor vandaag en morgen. Wat vandaag een wooncomplex is, kan volgende week een studentenhuis of kantoorgebouw zijn. Houtbouw vormt hierin de basis.

Onze ambitie is een fraai en betaalbaar prefab huisvestingvraagstuk voor onze klanten te ontwikkelen. We willen doen waar we goed in zijn en daarin vernieuwen en excelleren. MURADO is het nieuwe wonen. Een eigen identiteit, gericht om het thuisgevoel te ervaren.

Ontmanteling als standaard

Een dynamisch antwoord op een dynamische vraag. MURADO gelooft in een nieuwe manier van bouwen, dat anticipeert met de samenleving. MURADO past zich eenvoudig aan veranderende woonwensen aan met ruimte om te kiezen voor verandering. Duurzaam bouwen met de focus op hout als systeem en bouwoplossing.

Zijn onze woningen niet meer nodig, dan verhuist MURADO naar een andere plek of wordt het gedeeltelijk of in zijn geheel teruggenomen. Klaar voor een nieuwe bewoner, levensfase en volgende locatie. Benieuwd hoe we dat doen? Bekijk onze 5 belangrijke stappen.