Dé autoriteit van snel & betaalbare huisvesting

Een (t)huis voor iedereen

Uitdagingen woningcorporaties, gemeenten en projectontwikkelaars

Als woningcorporatie, gemeente en projectontwikkelaar zit je in een spagaat. Zo wil je zo veel mogelijk woningen bouwen die tegelijkertijd betaalbaar, duurzaam en een verbetering van de leefbaarheid in de wijken zijn. Een flinke uitdaging waarbij vaak niet alle kennis in huis is en tijdsdruk een grote rol speelt. Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op een echt (t)huis. Daarom ontwikkelen wij duurzame en betaalbare woningen op maat voor senioren, starters, studenten, spoedzoekers en statushouders. Wij geven het antwoord op de acute woningnood voor kwetsbare doelgroepen. De gebouwde omgeving verandert in sneltreinvaart en MURADO beweegt mee. De markt vraagt om slimme, duurzame oplossingen die gebouwen verbeteren.

Voor wie?

Studenten
Je studententijd zou een fijne en bepalende fase in je leven moeten zijn. Helaas gooien financiële zorgen en het tekort aan studentenwoningen roet in het eten.
Senioren
Senioren willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen en komen ook minder snel in aanmerking voor intramuraal wonen. Samen zorgen voor een fijne omgeving.
Starters
Wachttijden voor sociale huurwoningen lopen al jaren op. In de vrije sector is het niet makkelijk om aan een huis te komen. Starters missen hierdoor de boot.
Spoedzoekers
Spoedzoekers zijn mensen die per direct op zoek zijn naar een woning. Als snelle oplossing voor spoedzoekers realiseert MURADO onder andere flexwoningen.
Statushouders
Een statushouder heeft een vergunning voor een (tijdelijk) verblijf in Nederland. Echter, het tekort aan woningen belemmert dit verblijf. MURADO helpt hierin.