Wij organiseren en realiseren tijdelijke huisvesting

Dé specialist op het gebied van containerwoningen

Containers hebben alles in zich

Containerwoningen staan voor flexibiliteit, mobiliteit, duurzaamheid en efficiëntie. Problemen op het gebied van studentenhuisvesting, wachtlijsten voor ouderen om in een verzorgingstehuis plaats te kunnen nemen, enorme wachtlijsten voor sociale huur en huisvesting van arbeidsmigranten. Stuk voor stuk zijn het problemen waar we in Nederland steeds vaker tegen aanlopen. De oplossing hebben we in handen, met onze pre- gefabriceerde containerwoningen heb je binnen no-time een leuke en unieke placemaking.

Wooncontainers zijn, zoals de naam al doet vermoeden, woningen in zeecontainers. Deze woningen zijn voorzien van alle primaire behoeftes op het gebied van wonen. Sanitair, keuken, slaapkamer en stroomvoorziening. Een containerwoning van MURADO heeft alles in zich.

We willen graag laten zien hoe je in deze tijd op een duurzame én modulaire manier kunt bouwen met een kleiner budget in vergelijking tot de traditionele bouw. Welkom in de wondere wereld van containerwoningen

Missie MURADO

Uitvinding van de eeuw

Het gebruik van zeecontainers levert de laatste jaren tal van interessante voordelen op. Volgens verschillende grote economen zijn zeecontainers dé uitvinding van de twintigste eeuw. En dat is een naam die niet zomaar wordt afgegeven. Zeecontainers beschikken namelijk allemaal over een gestandaardiseerde maat, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen en te vervoeren zijn. Hierdoor hebben containerwoningen ook een erg hoge mobiliteit. Is de container niet meer nodig op een bepaalde plaats, dan kan deze gemakkelijk worden verplaatst naar een andere plek.

Exclusiviteit en kwaliteit staan bij ons op alle vlakken centraal. Dit betekend dat iedere wooncontainer anders is en de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarom kijken we samen met u naar de beste oplossing voor ieder specifiek project.

Visie MURADO

Duurzaam ondernemen

Uiteindelijk zijn we vandaag de dag met z’n allen gewend dat duurzame installaties meer kosten en dat duurzaamheid eigenlijk altijd duurder is. Eigenlijk zou het de nieuwe standaard moeten zijn. Bij MURADO benutten we om deze reden de modulariteit en de duurzaamheid van de zeecontainer, zonder dat we ons verontschuldigen voor het feit dat het een zeecontainer is. We verbergen het beeld van de zeecontainer dan ook niet, we hebben de essentie van de container omarmd. Door onze circulair economische benadering is ieder project uniek en kunnen wij ervoor zorgen dat we een containerwoning kunnen ontwikkelen die volledig aan uw wensen voldoet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Als specialist op het gebied van tijdelijke en blijvende huisvesting bent u bij MURADO aan het juiste adres.